TeRrassmarkis

Behöver du skugga din uteplats, altan eller annan lite större yta är terrassmarkis det absolut bästa valet.

Du väljer själv vilka mått och färger som passar dig bäst samt hur du vill styra markisen.

T220

Terrassmarkis T220 är vår minsta terrassmarkismodell. Den lämpar sig perfekt för den lilla altanen eller balkongen. Trots sin smäckra design är den driftsäker och mycket stabil. Markistygerna är alltid av absolut högsta kvalité vad gäller vädertålighet, draghållfasthet och färgbeständighet. Profilfärger finns i vitt, grått och svart som standard.

T420

Terrassmarkis T420 är en av storsäljarna och kommer med flera tillvalsmöjligheter. Profilerna är av kraftig strängpressad aluminium och finns som standard i färgerna vit, grå och svart. Markisarmarnas starka fjädrar garanterar alltid en maximal dukspänning vid utfällt läge.

T450 crossover

Terrassmarkis T450 Crossover är en markis som lämpar sig för den smala altanen eller där utrymmet är begränsat. Markisens armar är kryssmonterade vilket garanterar maximalt utfall vid begränsad bredd, utan att ge avkall på T400-seriens förträffliga funktionalitet. Profiler är av strängpressad aluminium och finns som standard i färgerna vit, grå och svart.

T460

Terrassmarkis T460 är kompletterad med en dukbalk som lyfter tyget i mitten för bättre frigång och suveränt bra dukspänning. Passar även bra ovanför altandörrar för frigång av dörren när markisen är i utfällt läge. Du kan välja bland 100-tals olika markistyger av absolut högsta kvalité. Alla Profiler är i kraftig strängpressad aluminium och finns som standard i färgerna vit, grå och svart.

Terassmarkis Duo

Terrassmarkis DUO har stora möjligheter. Det är en helt fristående konstruktion som kan ställas över sandlådan, på altanen, restaurangen eller varför inte över din pool där barnen leker för fullt. Terrassmarkis DUO kan täcka en yta på upp till 36m2 och regleras enklast via en fjärrkontroll eller din smartphone.

Enbart väv

Man brukar säga att en markisduk oftast håller mellan 10-15 år vid normal användning. Men markisens övriga delar håller betydligt längre än så. För att slippa byta ut en helt funktionsduglig markis kan man istället byta enbart markisduken.

Nya dukar på din bostad kommer skapa ett helt nytt hus. Har du t.ex. nyligen målat om ditt hus kan detta vara en klockren lösning för att få en helt ny look på huset i kombination med den nymålade fasaden.

error: Content is protected !!